Skip to main content

Voordelen voor leden

Lid zijn van LochemEnergie kost € 25,50 per jaar. Als lid heb je medezeggenschap over wat LochemEnergie doet, net al alle andere leden. Met jouw lidmaatschapsgeld ondersteun je de coöperatie die iedereen in de gemeente Lochem helpt om hun huis te verduurzamen. Jijzelf kunt ook nog eens van diverse kortingen profiteren.


Energiecoach: gratisa
Van de energiecoach kan iedereen gratis telefonisch advies krijgen over energiebesparing. Wil je dat hij of zij bij je thuiskomt om de situatie ter plekke te bekijken en/of om samen het zogeheten Hoomdossier door te spreken, dan is dat ook gratis (niet-leden betalen € 35).

 

Energieadviseur: € 50 korting
Wil je professioneel advies over de maatregelen om jouw huis te verduurzamen? Schakel dan voor € 200 een gecertificeerde energieadviseur in (niet-leden betalen € 250).

 

Energie van GreenChoice: € 80 (plus € 40 voor LochemEnergie)

Als je via LochemEnergie klant wordt van GreenChoice kun je rekenen op een jaarlijkse korting van € 80. En dat is niet het enige: omdat je klant wordt via LochemEnergie, krijgen wij een bonus van € 40. Natuurlijk besteden we die aan meer duurzaamheid in onze gemeente.

 

HanzeBox: 10% korting
Inzicht in je energieverbruik krijg je met de HanzeBox. Deze energieverbruiksmanager kost voor 3 jaar € 71,90  (niet-leden betalen € 79,90). Daarna betaal je eens per jaar € 10,80 voor het abonnement (niet-leden betalen € 12).

 

Collectieve aanschaf warmtepomp of zonnepanelen
Ben je van plan om een warmtepomp of zonnepanelen te kopen? Informeer dan of de collectieve aanschaf hiervan via LochemEnergie voor jou wellicht interessant is. (Let op: deze actie loopt niet constant.)


Genoeg redenen dus om lid te worden van LochemEnergie