Skip to main content
Greenchoice

Uitleg over de ledentarieven bij Greenchoice

Wij werken graag samen met Greenchoice omdat zij ervan overtuigd zijn dat de lokale energiecoöperaties de basis zijn voor een échte overgang naar 100% groene energie. Daarom steunen ze LochemEnergie én onze leden door een extra scherp tarief te rekenen.

 

Ben je lid van LochemEnergie of word je lid, dan is het dus nóg aantrekkelijker om over te stappen naar Greenchoice. Meer weten over Greenchoice en hun speciale ledentarieven? https://www.greenchoice.nl/lochemenergie/ daar kun je je ook direct aanmelden of je contract verlengen.


Ben je nieuwsgierig wat het verschil is, vergelijk dan de tarieven op bovengenoemde pagina met die op de homepagina van Greenchoice zelf.

 

Je kunt aan de hand van de maand- of jaarnota controleren of je bij Greenchoice bekend bent als lid van LochemEnergie. Als in de linkerbovenhoek van de nota het (oude) logo van LochemEnergie staat, ontvang je het lagere tarief. Staat ons logo daar niet, kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van Greenchoice.


Greenchoice is een grote organisatie met zeker op het callcenter vaak wisselende bemensing. Het kan voorkomen dat er in contact met Greenchoice gezegd wordt dat deze regeling niet bestaat. Wijs de medewerker dan op bovengenoemde link, deze is op de website van Greenchoice zelf gezet naar aanleiding van de overeenkomst hierover met LochemEnergie.