Skip to main content
mannen zetten handtekening onder samenwerking

LochemEnergie kan huurders Viverion aan zonnepanelen helpen

Huurders van Viverion in de gemeente Lochem kunnen vanaf nu zonnepanelen op het dak van hun woning laten leggen door LochemEnergie. Voorwaarde is dat het dak van de woning hier geschikt voor is. De huurder sluit een huurovereenkomst met LochemEnergie. De energiecoöperatie levert, installeert en onderhoud de zonnepanelen.

 

Vorige week donderdag zetten Bob Duindam (directeur van burgercoöperatie LochemEnergie) en Gilbert Wils (manager Vastgoed van woningcorporatie Viverion) hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst.

 

Gilbert Wils: “We zijn blij dat onze huurders nu zelf de keuze kunnen maken voor deze energiebesparende maatregel. Dat is goed voor onze planeet en goed voor de portemonnee. Huurders die een samenwerking willen aangaan met LochemEnergie, vragen eerst bouwkundige toestemming bij ons aan. Bij akkoord loopt al het verdere contact met LochemEnergie, een partij met wie wij al langer prettig samenwerken. We hopen onze huurders in Hof van Twente en Rijssen-Holten op termijn ook een dergelijke optie aan te bieden. Dat onderzoeken we nu”. 

 

Op de foto v.l.n.r.: Bob Duindam (directeur Lochem Energie) en Gilbert Wils (manager Vastgoed Viverion)