Zonnepark SD2

Zonnepark SafanDarley 2
Uitverkocht/Vol

Op het dak van SafanDarley mogen we het 5e zonnepark van LochemEnergie realiseren. De tweede op hun dak. Inmiddels zijn daarvoor de opdrachten verstrekt en kan worden begonnen met de aanleg. Dit park is inmiddels 'uitverkocht', dwz de zonnepanelen zijn al toegewezen aan de mensen die hadden ingetekend en op de 'wachtlijst' stonden.

Het project is een zogenaamd 'Postcoderoosproject' waarmee deelnemers dus zelf hun eigen stroom duurzaam opwekken, ook al kan dat niet op hun eigen dak. Zij krijgen door de aanschaf van certificaten in dit zonnepark 15 jaar lang een door de overheid gegarandeerde teruggave van de energiebelasting. 

Deelnemers hebben zich ingeschreven via onze nieuwe voorinschrijfmodule (zie https://www.lochemenergie.net/producten/collectieve-opwek-van-energie )

Inschrijving staat open voor volgende parken. We zijn nu al weer met verschillende bedrijven bezig die hun dak ter beschikking willen stellen. Voorinschrijven is geheel vrijblijvend. Vul als u interesse hebt uw gegevens in en we houden u als eerste op de hoogte van het volgende zonnepark. U kunt dan nog uw inschrijving wijzigen (meer of minder panelen) of eventueel intrekken.

Paul Stolte, 14 juni 2018

Bekijk de opbrengst van dit zonnepark