Zonnedak Boschloo

zonnedak Gorssel
Uitverkocht/Vol

Op een prachtige locatie aan de Eekweg in Gorssel ligt het melkveebedrijf van de maatschap Boschloo. De heer Boschloo heeft zijn dak aangeboden aan LochemEnergie om hierop zonnepanelen te plaatsen waarmee mensen die zelf geen geschikt dak hebben, toch hun energie duurzaam kunnen opwekken.

Dat doen we in dit geval wederom met gebruikmaking van de 'postcoderoos-regeling'. Deelnemers leggen geld in waarmee de panelen gekocht kunnen worden en zij ontvangen daarvoor gedurende 15 jaar een korting op hun energierekening waarmee de investering ruimschoots wordt terugverdiend.

Dit project is in voorbereiding en de verwachting is dat we in het voorjaar 2020 van start kunnen gaan. De constructie van de gebouwen is inmiddels door onze constructeur goedgekeurd en een recht van opstal is via de notaris geregeld. Bij Liander is de aanvraag ingediend voor een terugleveraansluiting. 

LET OP: DE INSCHRIJVING IS INMIDDELS VOL. HET KAN ZIJN DAT UW INSCHRIJVING IS BINNENGEKOMEN TERWIJL WE HET AANTAL VAN 200 NET HEBBEN BEREIKT. IN DAT GEVAL NEMEN WE CONTACT MET U OP EN PLAATSEN U OP EEN WACHTLIJST.

Alternatief is aanmelden bij het project: 'Zon op andermans dak'