Skip to main content
twee cabaretiers van Piepschuim

Met vrijwilligers in april naar voorstelling Piepschuim

Bij LochemEnergie zijn meer dan 100 mensen niet alleen lid, maar ook actief vrijwilliger. Samen goed voor een indrukwekkend aantal uren werk. We gaan ze in april belonen met een speciaal bezoek aan de schouwburg in Lochem.

 


Elk jaar bedankt LochemEnergie haar actieve leden voor de bijdrage aan het werk van onze energiecoöperatie. Zonder die inzet is er geen bestaansrecht voor LochemEnergie, we zijn en blijven een vrijwilligersorganisatie.

 

In 2024 bieden we de vrijwilligers als dank een avond met veel plezier in de schouwburg in Lochem, met een optreden van cabaretduo Piepschuim, getiteld "Buiten de lijntjes". Die voorstelling is op vrijdag 5 april om 20.00 uur. Na afloop drinken we samen een drankje, zorgen we voor wat hapjes en krijgen we speciaal voor ons een afterparty met de cabaretiers, Cor Burger en Robbert Koekoek. Dat gaat vast leuke gesprekken opleveren.

 

Uit de toelichting van het duo: "In Buiten de Lijntjes vertelt Piepschuim de verhalen van ons klimaat: geen college met cijfers en verontrustende feiten, maar een avond vol prachtige muziek, humor, een enorme lading (groene) energie en een sprankje hoop. Zodat u daarna die verhalen verder kunt vertellen. Piepschuim kreeg inhoudelijke hulp van wetenschappers en experts als Heleen de Coninck en Margot Ribberink. En door het gebruik van een tweedehands decor (Lebbis) en tweedehands kleding (Pieter Derks en Theo Maassen) is Buiten de Lijntjes misschien wel de eerste volledig CO2-neutrale theatervoorstelling van Nederland." 


Ze besluiten: "Voor iedereen die zich zorgen maakt over het klimaat, maar vooral ook voor iedereen die dat niet doet."

 

Ben je vrijwilliger en ga je mee naar Piepschuim? Meld je aan via info@lochemenergie.net

 

Update

Leden welkom bij ‘afterparty’ Piepschuim

We zouden het leuk vinden als onze leden aansluiten bij dit avondje uit waarop we de vrijwilligers trakteren die zich inzetten voor LochemEnergie. Vrijdag 5 april gaan we met zijn allen naar de cabareteske voorstelling “Buiten de lijntjes” van Piepschuim in de Lochemse Schouwburg.

 

Dus, leden: kom ook op 5 april naar de schouwburg!

Bestel je kaartje (€ 21, voor eigen rekening) bij de schouwburg: https://www.schouwburglochem.nl/voorstelling/piepschuim/

en sluit na afloop gezellig aan.

 

Mail ons  als je komt, zodat we genoeg hapjes kunnen reserveren: info@lochemenergie.net