Skip to main content
Warmtepomp en zonnepanelen in een buurt in Lochem

Collectieve inkoop warmtepompen en zonnepanelen

Spieken bij de buren is geen schande maar juist heel slim. Zo hebben inwoners elkaar verteld dat zij recent zonnepanelen op eigen dak hebben geplaatst en/of een warmtepomp hebben aangeschaft. Met het goede nieuws dat zij tevreden waren over het gecontracteerde bedrijf.

 

LochemEnergie nam contact op en die bedrijven kregen toen meer klanten uit de buurt doorgespeeld. Goed voor de klanten en goed voor het bedrijf. Het smaakte naar een nauwere samenwerking tussen LochemEnergie en de eerste drie bedrijven: Dijkman Zonne-energie, Voerman installatietechniek en Zonnemarkt.

 

Nog dit jaar
Je kunt je aanmelden voor deze actie tot 6 mei 2023. Elk bedrijf heeft aangegeven dat zij de eerste honderd klanten die zich aanmelden nog dit jaar zullen helpen. Klanten worden behandeld op volgorde van aanmelding. Realiseer je dat de wachttijden kunnen oplopen tot een half jaar vanaf aanmelding.

 

LochemEnergie is geen partij in het traject van offerte tot uitvoering, maar geeft graag ondersteuning aan de woningeigenaar met behulp van energiecoaches, buurtanjagers en ervaringsdeskundigen.

 

Door te klikken op onderstaande knop opent je mailprogramma en kun je LochemEnergie vragen om meer informatie en een aanmeldformulier voor zonnepanelen:

 

Door te klikken op onderstaande knop opent je mailprogramma en kun je LochemEnergie vragen om meer informatie en een aanmeldformulier voor een warmtepomp:

 

Het bedrijf zal contact met je opnemen, maar vermeld in je mail minimaal alvast: naam, adres, en telefoonnummer in de mail. Het bedrijf zorgt, eventueel na een bezoek bij jou thuis, voor een offerte en als je die goedkeurt plant het bedrijf de uitvoering.

 

Goede ervaringen doorgeven
We vragen woningeigenaren die een goede ervaring hebben met een andere installateur of ander bouwbedrijf dit door te geven aan LochemEnergie. Dat kan via buurtaanpak@lochemenergie.net. Met deze bedrijven nemen we contact op voor nieuwe collectieve inkoop acties.

 

Lokale installateurs en bouwbedrijven die dit jaar nog mee willen doen in de volgende collectieve inkoop actie, kunnen zich ook rechtstreeks melden bij buurtaanpak@lochemenergie.net. We willen het assortiment bedrijven graag uitbreiden met meer specialiteiten en uiteindelijk meer uitgevoerde maatregelen halen.

 

Aan de slag in je eigen buurt?
Is er in jouw buurt nog geen energie-initiatief? Laat dan van je horen door een mail te sturen naar tonnie.tekelenburg@lochemenergie.net  Wellicht zijn er gelijkgestemden te vinden om samen een initiatief buurtaanpak te starten. Nooit eerder gedaan? Geef je op voor de cursus buurtanjager!

 

Lees meer

Partner-bedrijven bij collectieve inkoop