Skip to main content
aanleg zonnepanelen op dak van een woning

Partner-bedrijven bij collectieve inkoop

LochemEnergie werkt voor de collectieve inkoop van zonnepanelen en warmtepompen samen met enkele gespecialiseerde en betrouwbare bedrijven: Dijkman Zonne-energie, Voerman Installatietechniek en Zonnemarkt.


Door verhalen met ervaringen van leden van LochemEnergie hebben we een klein aantal bedrijven gekozen, die goed werk leveren, prettig communiceren, meedenken met de klant en relatief snel kunnen beginnen. Dat betekent meestal ergens tussen de twee en zes maanden, maar het kan soms ook meevallen. Alles hangt af van beschikbaar materiaal en personeel. Doordat de bedrijven via LochemEnergie een groot aantal opdrachten krijgt, is er uiteraard meer aandacht voor de Lochemse klanten.

Kort voorstelrondje:

 

Dijkman Zonne-energie

Waarom Dijkman?

 • Dijkman Zonne-energie is specialist in duurzame energie. Zij leveren diverse soorten zonnepaneelinstallaties van topkwaliteit en met zeer hoge prestaties. Dijkman Zonne-energie gelooft dat verduurzamen van de woning een zorgeloze ervaring moet zijn. Met de zorgeloos garantie kun je 20 jaar lang zorgeloos profiteren van de zon.
 • Een van de Dijkman adviseurs komt graag langs bij je langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen wordt een optimaal legplan gemaakt dat is afgestemd op jouw (toekomstige) energiegebruik.
 • Er zijn twee standaardpakketten leverbaar en er kan altijd maatwerk worden geboden.
 • dijkman.nl

   

  Voerman Installatietechniek
  Wilt u weten hoe energiezuinig uw woning nu is en welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn? Maak dan een afspraak met onze adviseur voor een maatwerk energie-advies. Hij vertelt u alles over warmtepompen, zonneboilers, warmteterugwinningsystemen en andere duurzame oplossingen. Wij zetten graag de kosten, opbrengsten en terugverdientijd op een rij. In de meeste gevallen profiteert u al snel van uw investering!

   

  Energie besparen met een warmtepomp
  Warmte is overal aanwezig; in de buitenlucht, de bodem en oppervlaktewater bijvoorbeeld. Een warmtepomp gebruikt deze warmte om op efficiënte wijze uw woning duurzaam te verwarmen. Voor iedere woning, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, bestaat er een passende warmtepomp.

  voermaninstallatietechniek.nl

   

  Zonnemarkt
  Zonnemarkt is ruim 12 jaar geleden begonnen met het pionieren op het gebied van zonnestroomsystemen. Met de visie om het opwarmen van de aarde tegen te gaan. Stilstand betekent achteruitgang!

  Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming:

 • Gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen
 • Een uitgebreid assortiment
 • Een ruime voorraad aan zonnestroomproducten
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant
 • Ontzorging van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag.
 • Wij zorgen ervoor dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.
 • zonnemarkt.nl

   

  Informatie en aanmelden

   

  Door te klikken op onderstaande knop opent je mail-programma en kun je LochemEnergie vragen om meer informatie en een aanmeldformulier voor zonnepanelen:

   

  Door te klikken op onderstaande knop opent je mail-programma en kun je LochemEnergie vragen om meer informatie en een aanmeldformulier voor een warmtepomp:

   

  Met of zonder aanvraag-formulier zal het bedrijf contact met je opnemen, maar vermeldt minimaal alvast: naam, adres, en telefoonnummer in de mail. Het bedrijf zorgt - eventueel na een bezoek aan je thuis - voor een offerte en als je die goedkeurt plant het bedrijf de uitvoering.

  Lees verder:

  Collectieve inkoop warmtepompen en zonnepanelen