Skip to main content
Fred ter Heide

In Memoriam Fred ter Heide

Op zondag 17 april 2022 overleed een bijzonder lid van onze coöperatie:

                    Fred ter Heide

Fred was al een aantal jaren zeer actief binnen LochemEnergie. Duurzaamheid lag hem na aan het hart. Onze eerste kennismaking verliep via het duurzame huis dat hij en zijn vrouw voor zichzelf aan het bouwen waren. Al snel liet Fred merken dat hij zich wel wilde inzetten voor het verspreiden van het duurzame gedachtengoed. En waar kon hij beter beginnen dan bij de jeugd? De jeugd omdat zij de toekomst heeft, maar ook omdat Freds wortels in het basisonderwijs lagen. Heel wat schoolklassen heeft Fred sindsdien namens LochemEnergie duurzaamheidslessen gegeven, samen met Heidi.

Intussen startten de energiecoaches in Lochem. Mensen helpen hun woning echt te verduurzamen, dat paste Fred. In die rol heeft hij zijn passie en zijn kennis achter menige Lochemse voordeur gebracht. Toen er steeds meer coaches bij kwamen en de vraag naar coaches nog harder steeg, heeft hij, een eendrachtig duo vormend met Frans, de verantwoordelijkheid voor de coördinatie op zich genomen en zo de coaches door de eerste groeifasen geholpen.

Fred ter Heide: ambassadeur van de duurzaamheid, ambassadeur van LochemEnergie.
Wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij bijdroeg aan onze coöperatie en aan de verduurzaming van Lochem. We zullen hem missen. We wensen zijn familie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur en directie LochemEnergie