Veel belangstelling voor najaarsactie EnergieBespaarWeken

Datum: 
06/11/2020
Categorie: 
Iedereen bedankt voor jullie enthousiaste deelname. Ondanks de wat ingewikkelde omstandigheden mogen we weer veel inwoners blij maken met informatie, bespaarcadeaus en een infraroodfoto.
 
Inmiddels zijn de bestelde bespaarcadeaus bij ons afgeleverd. Medio volgende week (week 46 2020) starten we met het bezorgen. Wil jij ons daarbij helpen? We zoeken nog vrijwilligers die bespaarcadeaus willen afleveren, met name in Harfsen, Eefde en Epse. Meld je aan via bespaar@lochemenergie.net
 
Najaarsactie bespaarcadeaus in cijfers:
Totaal 430 inschrijvers, waarvan 83 huurders
Totaal besteld: 870 artikelen met een waarde van ongeveer 9000 euro
Dat is gemiddeld 2 artikelen per huishouden met een waarde van 21 euro.
De ledlampen en de energiemeter waren het populairst. Samen ongeveer de helft van de bestellingen
 
In totaal hebben 256 huishoudens een infrarood-foto besteld. We houden de komende weken de weersvoorspellingen goed in de gaten. Als we een aantal dagen gunstig weer verwachten (overdag droog en bewolkt, in de avond windstil en temperatuur onder de 5 graden) sturen we iedereen bericht en gaan we aan de slag. Gezien het grote aantal zullen we waarschijnlijk 2 of 3 momenten nodig hebben om alle huizen op de foto te zetten.
 
We waren in september gestart met de informatieavonden maar helaas gooide Corona roet in het eten. In totaal hadden we 283 aanvragen voor het bijwonen van een informatieavond. We hebben nu 5 webinars gepland waarbij alle onderwerpen aan bod komen (zie het aparte bericht). Je kan je nog steeds aanmelden voor het bijwonen van zo'n webinar.