Kom online een kijkje nemen in duurzame huizen

Datum: 
07/11/2020
Categorie: 
Benieuwd hoe dat er nu uitziet, een duurzaam huis? Informatie uit de eerste hand van de eigenaren en bewoners? Van 7 november tot 15 december geven huiseigenaren en huurders uit alle delen van Nederland via videoverbinding uitleg over de duurzame maatregelen in hun woning. Zo kan je vanuit je luie stoel een kijkje te nemen in meer dan 200 duurzame huizen.

Duurzame Huizenroute organiseert jaarlijks open dagen bij ruim 1500 woningen, waarvan er tientallen in de Achterhoek staan. Huiseigenaren stellen hun woning open en delen belangeloos  hun kennis en ervaring over duurzame maatregelen die zij hebben genomen. Tijdens een online bezoek ontmoet je via een videoverbinding een woningeigenaar. Zij vertellen over de duurzame maatregelen van hun woning, waarna de gasten vragen kunnen stellen. Zo doe je kennis en inspiratie op om zelf ook aan de slag te gaan in je  woning. 

Aanmelding
Inschrijven voor de videobijeenkomsten is noodzakelijk. Bij het inschrijven kun je alvast vragen meesturen zodat de presentatie op de interesses van de bezoekers kunnen worden afgestemd.