Infrarood scan van je hele woning? Voorinschrijving geopend

Datum: 
19/01/2021
Categorie: 

Onze energiecoaches zijn druk in de slag om van ruim 300 huizen een infrarood foto te maken. Iedere aanvrager krijgt één foto van de voorgevel. Wil jij je hele huis laten scannen met een warmtecamera? Schrijf je dan nu vast in. Een woningscan doen we samen met jou als bewoner, zowel van binnen als van buiten. Op dit moment is dat niet mogelijk, maar je kan je wel voor-inschrijven, dan zetten we je op de lijst voor als het wel kan. Op de speciale warmte-scan pagina vind je alle informatie en het inschrijfformulier.
Wanneer wordt de foto gemaakt?

Een warmtescan kan je een goed beeld geven van de isolatie(lekken) van je huis. Op de huidige actie kwam bijvoorbeeld deze reactie

"Heel erg bedankt voor de IR foto’s met de uitleg daarover. Ik ben tevreden over hetgeen de foto’s laten zien, met name w.b. de isolatie van de buitenmuur valt me niet tegen, aangezien het alweer de nodige jaren geleden is dat de buitenmuren zijn geïsoleerd."

Het moet koud zijn buiten voor een goed resultaat. Bovendien moet het droog zijn, maar wel bewolkt of donker. Kortom, we hebben goede winterse omstandigheden nodig. De foto's worden (afhankelijk van de weersomstandigheden) tussen november en maart gemaakt. Je krijgt op tijd bericht wanneer we verwachten op pad te kunnen gaan.