Energiecoach gesprekken via telefoon, we maken wel infrarood foto's

Datum: 
16/12/2020
Categorie: 

Gezien de recente corona cijfers en de nieuwe maatregelen kunnen we voorlopig nog geen huisbezoeken af te leggen.

Heb je een bezoek van een energiecoach aangevraagd? Dan kan je een emailbericht of telefoontje verwachten. De coach bekijkt dan samen met jou of we je vragen direct via de telefoon, email of beeldbellen kunnen beantwoorden. Mocht dat niet lukken, dan proberen we zoveel mogelijk direct antwoorden te geven en stellen we het huisbezoek uit tot dit weer veilig kan en mag.  

Het is dus nog gewoon mogelijk een coachafspraak te maken. Zeker als je denkt dat we de vragen via telefoon of email kunnen beantwoorden. 

Het is inmiddels wel koud en donker genoeg om infrarood foto's te gaan maken. Had je een foto aangevraagd? Dan kan er komende weken een fotograaf voor je huis staan. De foto's zullen meestal in de avond worden gemaakt, als het overdag droog en bewolkt is geweest en de temperatuur onder de 10 graden is gezakt. Heb je kerstverlichting voor je huis? Dan komt de fotograaf in januari nog een keer langs, want de (warmte van) de kerstverlichting verstoort de foto.

Deze winter zijn we druk met het maken van alle aangevraagde foto's van de voorgevel. Najaar 2021 breiden we dat uit met een nieuwe service: een uitgebreide huisscan waarbij we samen met jou je heel huis langslopen op mogelijke warmtelekken. Omdat we dit samen met jou als bewoner moeten doen, kunnen we die service pas bieden 'na corona' en uiteraard alleen op winterse avonden. Nog even geduld (maar dat zijn we inmiddels wel gewend).