Elektrische auto delen: iedereen kan meedoen

Datum: 
14/04/2020
Categorie: 

Al eens aan gedacht om je (tweede) auto in te leveren?  Vast wel. Al eens gedacht dat dat voor jou niet gaat werken? Vast ook wel. We kennen het gevoel, maar gingen het toch doen. Én, we waren blij verrast. Het leverde ons veel ‘ruimte’ op.  In onze portemonnee, in onze straat, in ons hoofd.  

Wat kan er allemaal?

 1. AF EN TOE ELEKTRISCHE AUTO HUREN.
  Als je een (tweede) auto hebt die minder dan 8000 kilometer per jaar rijdt, is het (veel) goedkoper om gebruik te maken van een deelauto

  Heb je een Renault Clio uit 2015 en rij je 8000 km per jaar, dan betaal je voor een gemiddeld ritje van 50km (en 3 uur gebruik) zo'n EUR 38.
  Zo'n zelfde rit met een Renault Zoe van Elektrip kost ongeveer EUR 32.
   
 2. SAMEN MET JE BUREN, VERENIGING, WIJK, BEDRIJF...
  Elektrip kan geschikte elektrische leaseauto’s voor jullie regelen. Én we zorgen  voor een handige app voor dagelijkse reservering en administratie.
   
 3. JE EIGEN ELEKTRISCHE AUTO KOPEN VIA LOCHEMENERGIE
  Het is mogelijk een elektrische auto van jouw keuze te kopen via LochemEnergie/Elektrip op voorwaarde dat je hem deelt. Met de ondernemersvoordelen van LochemEnergie betaal je nog maar 75% van de normale aanschafprijs en wij zorgen voor de reserveringsapp.
   
 4. JE EIGEN ELEKTRISCHE AUTO DELEN VIA HET PLATFORM
  Je hebt een elektrische auto, maar je vindt dat hij op bepaalde dagen of dagdelen ook best gebruikt mag worden door anderen. Wij zorgen voor de reserveringsapp. En je deelt uiteraard mee in de verhuuropbrengsten.

Keertje praten? Of heb je een beter idee? Mail naar info@elektrip.nl of bel naar 06 27012787.