Laren

Tweede laadpaal in kader van Laadpalen Actie Elektrip

Datum: 
donderdag, 7 maart, 2019

De tweede laadpaal in het kader van de Laadpalen Actie van Elektrip is een feit. Na Restaurant De Sluis in Eefde heeft nu ook Café Restaurant Stegeman in Laren getekend voor een dubbele laadpaal. Hij wordt in de loop van volgende week geplaatst. Er is inmiddels een fikse lijst van belangstellenden voor de aantrekkelijke combinatie van praktische hulp op maat en financieel voordeel, aangeboden door Elektrip van LochemEnergie.

Geslaagde info-avond over energie besparen in Laren

Datum: 
dinsdag, 23 mei, 2017

Op 10 mei kwamen ruim 70 mensen bijeen in Kulturhus ’t Kruispunt in Laren om geïnformeerd te worden over de laatste nieuwtjes omtrent energie besparen. De avond werd georganiseerd door LochemEnergie, de gemeente Lochem, Wakker Laorne en Hoom. Carolien van Hemel, bestuurslid van LochemEnergie, trad op als gastvrouw en introduceerde de verschillende sprekers.

Registreren en reserveren van een elektrische deelauto

Datum: 
dinsdag, 11 april, 2017

Elektrip bestaat nu bijna 2 jaar en groeide vanuit het niets naar een wagenpark van maar liefst 11 verschillende auto’s. Er is veel ervaring opgedaan met het reserveringssysteem en de betalingen van de deelauto’s maar dit kan, net als de dienstverlening, beter. Met de deelauto's in Laren test Elektrip nu een nieuw reserveringsprogramma. Het is de bedoeling dat dit programma binnenkort ook gebruikt gaat worden voor de andere auto's.Een blik op de site van Elektrip/Laren

Deelauto’s in Laren

Datum: 
woensdag, 8 maart, 2017

Elektrip heeft in Mark van Esterik een enthousiaste inwoner van Laren gevonden, die daar de elektrische deelauto’s tot een succes wil maken. Per 15 maart wordt gestart met een tweepersoons Smart die de hele week beschikbaar is en een vierpersoons Renault ZOE voor twee dagen per week. Enkele bedrijven hebben reeds belangstelling getoond. Mark zal graag uitleg geven over de deelauto’s en er kunnen proefritten worden gemaakt. Hij gaat experimenteren met diverse abonnementen en tarieven.

Abonneren op RSS - Laren